Oικιακοί σταθμοί απομάκρυνσης αποβλήτων SOLOLIFT 2

Ανεβάζοντας τον πήχη στους σταθμούς ανύψωσης

Σχεδιασμένο από επαγγελματίες για του ς επαγγελματίες. Η SOLOLIFT2, η καινούργια σειρά οικιακών μονάδων απομάκρυνσης λυμάτων της Grundfos, κάνει ευκολότερες από ποτέ τις οικιακές μετατροπές και ανακαινίσεις. Η δεύτερη γενιά σταθμών ανύψωσης βάζει νέα πρότυπα στην αξιοπιστία και στην ευκολία συντήρησης και αντικατάστασης. Η καινούργια και βελτιωμένη σειρά οικιακών μονάδων απομάκρυνσης λυμάτων SOLOLIFT2 της Grundfos προσφέρει τεχνολογία αιχμής στους εγκαταστάτες υδραυλικούς, εστιάζοντας στις καθημερινές προκλήσεις της απομάκρυνσης των αποβλήτων. Η πλειονότητα των υφιστάμενων σήμερα λύσεων με κοπτήρες δεν είναι ικανοποιητική και δεν καλύπτει τις απαιτήσεις των πελατών. Το γεγονός αυτό ώθησε την Grundfos να παρουσιάσει μια πραγματικά επαγγελματική λύση που να μπορεί εύκολα να διαχειριστεί κάθε είδος χαρτιού τουαλέτας καθώς και περιστασιακά συμπαρασυρόμενα «γυναικεία» προϊόντα. Οπωσδήποτε όμως και ο καλύτερος κοπτήρας μπορεί να «μπουκώσει» από «ακατάλληλα» αντικείμενα, οπότε η συντήρηση και επισκευή θα πρέπει να είναι γρήγορη, εύκολη και καθαρή. Οι συνηθισμένοι κοπτήρες απαιτούν περίπλοκη αποσυναρμολόγηση και αποστράγγιση της μονάδας πριν την συντήρηση, ενώ με το καινούργιο SOLOLIFT2 όλα μένουν απλά στη θέση τους. Απλά αφαιρείτε το καπάκι συντήρησης για άμεση και καθαρή πρόσβαση. Ακόμα και η αντικατάσταση δεν είναι πλέον μεγάλο θέμα, αφού δεν απαιτούνται πρόσθετες υδραυλικές εργασίες.

Σχεδιασμένο για τους εγκαταστάτες

Το SOLOLIFT2 σχεδιάστηκε με τους εγκαταστάτες κατά νου. Πριν από την εξέλιξή του, η Grundfos ερώτησε έναν σημαντικό αριθμό εγκαταστατών από διάφορες χώρες σχετικά με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους από τη νέα σειρά. Όλοι συμφώνησαν ότι το «μπούκωμα» και η επίπονη αφαίρεση των αντικειμένων που το προκάλεσαν, μαζί με την γενική δυνατότητα συντήρησης είναι το κύρια προβλήματα στις μονάδες ανύψωσης του τύπου αυτού. Με αυτά τα δεδομένα, το SOLOLIFT2 εξελίχθηκε ώστε να γίνει όσο το δυνατόν περισσότερο αξιόπιστο και εύκολο στη συντήρησή του, από την αυτοκαθαριζόμενη σχεδίαση μέχρι το καινοτόμο plug-and-go τυπωμένο κύκλωμα συναγερμού που συνδέεται με φις τύπου USB.

Μια λύση περισσότερο αξιόπιστη, έχοντας κατά νου την αναβάθμιση.

Η σειρά SOLOLIFT2 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διαχειρίζεται λύματα οικιών καθώς και απόνερα εμπορικών και δημοσίων κτιρίων. Απευθύνεται στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει η αναγκαία ρήση προς τον υπόνομο.large sololift c3 framed
Επειδή δεν εξαρτάται από την κλίση του εδάφους, προσφέρει ολική ευελιξία και την ανεξαρτησία να βάλετε μια αποχέτευση οπουδήποτε. Επειδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση επιπλέον σωλήνων, το κόστος των ανακαινίσεων δεν επιβαρύνεται για τον τελικό χρήστη. Τα μόνα που χρειάζονται είναι ένας σωλήνας με διάμετρο όσο ένας αντίχειρας και μια ηλεκτρική παροχή. Με το SOLOLIFT2 οι τελικοί χρήστες αναβαθμίζουν το σπίτι τους φτιάχνοντας ένα επιπλέον μπάνιο ή πλυσταριό – όπου θέλουν.

Ενδεικτικό σχεδιάγραμμα χρήσης sololoft

sanit r4 ny1

Ο νέος σχεδιασμός του κάνει παιχνιδάκι το καθάρισμα και τη συντήρησή του

cerpadlo