Επαγγελματικοί σταθμοί απομάκρυνσης αποβλήτων

Οι αυτόματοι σταθμοί ανύψωσης και απομάκρυνσης αποβλήτων της Grundfos (multilift, duolift, unolift), είναι η επαγγελματική λύση για συγκροτήματα κατοικιών, υπόγειων σταθμών αυτοκινήτων και γενικότερα κάθε λογής κτιρίου το οποίο βρίσκεται χαμηλότερα από το αποχετευτικό δίκτυο. Με τη χαμηλότερη τιμή στην αγορά, την άμεση παράδοση, την ευκολία στην εγκατάσταση, την ελάχιστη συντήρηση αλλά και την αξιοπιστία της Grundfos, η διαχείριση των κτιριακών αποβλήτων γίνεται ευκολότερη από ποτέ.

Οι αυτόματοι σταθμοί αποβλήτων συναρμολογούνται από τους τεχνικούς της εταιρίας μας και φέρουν εγγύηση 2 χρόνων και δωρεάν έλεγχο για 6 μήνες. Συνοδεύονται από πίνακα ελέγχου με σύγχρονο αυτοματισμό, συλλέκτη κατάθλιψης, βάνες απομόνωσης κάθε αντλίας καθώς και βαλβίδες αντεπιστροφής κατάλληλες για λύματα.

sdaf

Αυτόματος σταθμός αποβλήτων με αντλίες ξηράς εγκατάστασης

Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής σταθμού με αντλίες λυμάτων ξηράς εγκατάστασης, για την αποφυγή πρόωρης φθοράς των αντλιών. Η συγκεκριμένη έκδοση μειώνει το κόστος συντήρησης στο ελάχιστο, μεγιστοποιεί την διάρκεια ζωής των αντλιών, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει και την υγιεινή του χώρου εγκατάστασης.

  • Δυνατότητα εγκατάστασης από τους τεχνικούς μας.
  • Δωρεάν μελέτη
amd