Αντλιες Γεωτρησεων

Σύστημα μετάδοσης κίνησης νερού SP

Πλήρες σύστημα υποβρύχιων αντλιών, SP System

Η σειρά SP είναι η εγγύησή σας για παροχή νερού υψηλής ποιότητας. Δυνατότητα διαχείρισης ροών έως και 470 m3/h και ύψη έως 810 m, τα συστήματα SP σας παρέχουν όλα όσα χρειάζεστε από ένα μόνο προμηθευτή. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα συνδυάζει μια υποβρύχια αντλία SP από ανοξείδωτο χάλυβα, έναν κινητήρα MS/MMS κατασκευασμένο ειδικά για εφαρμογές υποβρύχιων αντλιών, και ένα σύστημα προστασίας κινητήρα MP 204 για πρόσθετη αξιοπιστία. Το ολοκληρωμένο πακέτο σάς παρέχει απόλυτη ηρεμία, διασφαλίζοντάς σας ότι η εφαρμογή σας για την παροχή νερού λειτουργεί συνέχεια χωρίς διακοπές.

Ανοξείδωτο ατσάλι για όλα τα περιβάλλοντα

Τα συστήματα SP χρησιμοποιούνται παγκοσμίως όπου απαιτείται αποτελεσματική διαχείριση του νερού. Οι κύριοι τομείς εφαρμογής είναι η άρδευση γεωργικών εκτάσεων και η άντληση υπόγειων υδάτων για νερό βρύσης, αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες, πιο εξειδικευμένες χρήσεις. Εντυπωσιακά σιντριβάνια νερού και ιχθυοτροφεία ψαριών αλμυρού νερού, είναι μόνο δύο παραδείγματα – δείτε παρακάτω περισσότερα. Οπουδήποτε απαιτείται σύστημα μετάδοσης κίνησης νερού, τα συστήματα SP προσφέρουν απόλυτη αξιοπιστία.

Untitled 5 1

SP Συστήματα

Κλασική ποιότητα, σύγχρονες επιδόσεις

Η σειρά SP της Grundfos έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και αποτελεί το απόλυτο στην τεχνολογία υποβρύχιων αντλιών. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα ανθεκτικό στη διάβρωση. Oι αντλίες SP χρησιμοποιούνται παγκοσμίως για την παροχή ακατέργαστου νερού, την αύξηση της πίεσης, την άρδευση & αφυδάτωση και σε πολλές βιομηχανικές εφαρμογές. Όταν θέλετε διάρκεια επιλέγετε την Grundfos SP.

Ανθεκτικές και αποδοτικές

Οι αντλίες SP συνδυάζουν τα καλύτερα υλικά με ανώτερο υδραυλικό σχεδιασμό. Λειτουργούν με μεγάλη αποδοτικότητα σε περιόδους υψηλής ζήτησης με απόδοση η οποία διαρκεί ακόμη και μετά από χρόνια λειτουργίας. Για να αξιοποιήσετε πλήρως αυτή την αποδοτικότητα στο σύστημα, χρησιμοποιήστε τα υδραυλικά SP σε συνδυασμό με τη σειρά κινητήρων MS/MMS– συμβατά με τις αντλίες SP για τις οποίες και έχουν σχεδιαστεί.

Αντιμετωπίζει δύσκολες εργασίες

Η υψηλή ποιότητα γίνεται γρήγορα αντιληπτή όταν η εργασία γίνεται δύσκολη.  Η αντλία SP αντέχει στην άμμο και σε άλλα λειαντικά, ενώ συνεχίζει να λειτουργεί όταν άλλες εγκαταλείπουν. Μπορείτε να επιλέξετε επιπλέον εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα για πολύ σκληρές συνθήκες. Επιπρόσθετα, μια σειρά χαρακτηριστικών προστασίας αποτρέπει τη ζημιά αν τα πράγματα γίνουν πολύ δύσκολα ακόμη και για την SP. Δεν είναι περίεργο, που βρίσκετε τα συστήματα SP στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα – π.χ. ορυχεία και υπεράκτιες βιομηχανίες παγκοσμίως.

Technical data – SP submersible pumps

Untitled 4

MS/MMS – κινητήρες που βελτιώνουν την απόδοση

Ποιότητα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητήρων

Η Grundfos κατασκευάζει υποβρύχιους κινητήρες υψηλής ποιότητας για περισσότερα από 30 χρόνια και είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως. Οι υποβρύχιοι κινητήρες MS και MMS δεν συγκαταλέγονται μόνο μεταξύ των καλύτερων στην αγορά για χρήση σε υποβρύχιες αντλίες οποιασδήποτε μάρκας –  αλλά επιπλέον έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν απόλυτα στις αντλίες SP, στα καλύτερα σημεία λειτουργίας τους.

Κονσερβοποιημένα MS, αναδιπλούμενα MMS

Είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, γεμάτα με νερό και διατίθενται σε δύο βασικές εκδόσεις σε διάφορα μεγέθη από 4″ έως 12″. Η σειρά υποβρύχιων κονσερβοποιημένος κινητήρων  MS διατίθεται σε μεγέθη έως 30 kW (40 hp), ενώ η σειρά MMS των επανεκκαθαριζόμενων κινητήρων διατίθενται σε μεγέθη έως 250 kW (340 hp). Ειδικές εκδόσεις για απαιτητικές βιομηχανικές χρήσεις είναι επίσης διαθέσιμες.

sp4